Training & Consultancy

Door Cita Coelewij

Over Cita Coelewij

Cita Coelewij heeft al ruim 25 jaar een zelfstandig bureau dat zich richt op individuele coachingstrajecten, commerciële-, management- en persoonlijke effectiviteitstrainingen en adviesprojecten in binnen- en buitenland.

Haar ervaring strekt zich uit van banken en verzekeraars tot de voedingsmiddelenindustrie, instituten en overheid, transport, uitzend branche, bouw en nijverheid, IT, uitgeverijen en petrochemie in Nederland, UK, Curaçao, Luxemburg en België.

Expertise

Coaching
Coaching

Coaching is een middel dat je inzicht geeft in je gedrag, overtuigingen en drijfveren. Het helpt en ondersteunt je in de ontwikkeling van je capaciteiten en in het verbeteren van je performance.

Training
Training

De trainingen zijn sterk praktijk- en resultaatgericht. Aan de hand van voorbeelden uit je eigen werksituatie krijg je inzicht in je gedrag en oefen je vaardigheden en technieken die hierop aansluiten.

Consultancy
Consultancy

Bij adviestrajecten gaat het om de begeleiding van afdelingen of teams. Het traject kan leiden tot coaching, training of team building voor het team/afdeling maar ook tot een her- of reorganisatie.

Opdrachtgevers

Wat klanten zeggen over Cita Coelewij

  • Door de combinatie van haar kennis van instituten, Corporate Clients en MKB bedrijven en de jaren lange ervaring in training en coaching, is elke sessie zeer inspirerend en waardevol. Haar sessies zijn allemaal tailor made met echte real life cases en rollenspellen. Haar stijl van trainen en begeleiding typeert zich als: hoog tempo, focus op professioneel gedrag, drive en duidelijk waardoor vaak confronterend maar verhelderend en direct toepasbaar. Haar sessies worden elke keer zeer hoog gewaardeerd.

Contact Cita Coelewij

Voor vragen over training, coaching & consultancy neem gerust contact op.